Brandveiligheid op locatie

Heeft u er behoefte aan om de brandveiligheid op uw locatie te verbeteren? Dan is het verstandig om de brandwacht in te schakelen. Via De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam komt u aan ervaren brandwachten die op diverse evenementen helpen om de brandveiligheid te verbeteren. Wij kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week brandwachten voor u regelen. Wanneer schakelt u ons in?

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Landelijk dekkend personeelsbestand
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar

Direct één offerte aanvragen?

Heeft u een brandwacht nodig? Wilt u dat er veilig en met expertise te werk wordt gegaan? Vraag dan direct één offerte aan

Wij verzorgen alles omtrent brandveiligheid op uw locatie

Wilt u de beschikking krijgen over ervaren brandweerpersoneel? Voor iedere situatie, op ieder moment staan wij graag voor u klaar. Het maakt niet uit om welke evenementen het gaat, onze brandwachten helpen graag om de brandveiligheid op uw locatie te verbeteren. De rijksgediplomeerde brandwachten die bij ons werkzaam zijn, zijn allen VCA-gediplomeerd. Dit toont aan dat zij over een groot veiligheidsbewustzijn beschikken en weten om te gaan met risicovolle omgevingen. De aanwezigheid van onze brandwachten zorgt er daardoor voor dat de brandveiligheid bij u op locatie in uitstekende handen is.

24/7 VRIJBLIJVEND CONTACT

Wilt u meer weten over de Brandwacht Leverancier en alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben, of een brandwacht inhuren? Neem dan gerust contact met ons op. De Brandwachtleverancier is 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ook voor spoeddiensten beschikbaar

Indien u met spoed op zoek bent naar brandwachten voor één of meerdere evenementen, kunt u ook gebruikmaken van onze diensten. Onze brandwachten zijn gestationeerd in heel Nederland. Ons streven is om binnen 2 uur bij u op locatie te zijn, zodat wij tijdig alles kunnen verzorgen op het gebied van brandveiligheid.

Schakel ons in

Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u ons altijd benaderen met uw wensen omtrent het gebied van brandveiligheid voor uw locatie. Schakel onze brandwachten in en de veiligheid op uw evenementen is in goede handen! Bel ons gerust op het telefoonnummer 085-0605488 of e-mail naar info@debrandwachtleverancier.nl om contact met ons op te nemen. Indien gewenst kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Direct één offerte aanvragen

De HeerMevrouw


Menu