Industriele Brandwachten

Toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden

Voor toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden kunt u bij De Brandwacht Leverancier ook terecht voor leden van de industriële brandwacht. De industriële brandwacht houdt toezicht op werkzaamheden als lassen, slijpen en andere ‘heetwerk’-werkzaamheden. Onze brandwachten zijn in het bezit van het VCA-basis of VCA-vol diploma en uitgerust met eigen beschermingsmiddelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veiligheidswachten, zodat elk risico binnen uw onderneming of tijdens uw project tot het minimum wordt beperkt.

Schakel de industriële brandwacht in voor de veiligheid

Bij De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam kunt u rekenen op vakmanschap en veiligheid als u onze industriële brandwacht inschakelt. Onze ervaren brandwachten beschikken over de juiste diploma’s en certificaten en hebben goede kennis van zaken om het werk netjes en vooral veilig uit te voeren. Veiligheid van alle medewerkers en omstaanders staan uiteraard altijd voorop. Bij De Brandwacht Leverancier werken alle medewerkers volledig volgens de juiste richtlijnen en handelswijze onder het toezicht van een industriële brandwacht. Wordt er gewerkt in besloten ruimtes? Schakel dan een mangatwacht of buitenwacht in.

Rijksgediplomeerde
Brandwachten

De Rijksgediplomeerde brandwachten van De Brandwacht Leverancier kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn.

Bijvoorbeeld met:

 • Uitgevallen brandmeldinstallatie (BMI)
 • Werkzaamheden brandmeldinstallatie (BMI)
 • Sprinkler-werkzaamheden
 • Defect sprinklerinstalatie
 • Compartimentering voldoet niet
 • Brandveiligheid bij evenementen
 • Veiligheidstoezicht in de industrie

Repressieve
brandwachten

De Brandwacht Leverancier voorziet u graag van de juiste vakmensen om garant te staan voor de brandveiligheid op locatie. Wij kunnen deze dienst compleet voor u regelen, of ter aanvulling op uw huidige (bedrijfs) brandweer ploeg.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Officieren
 • Bevelvoerders
 • Chauffeurs / Pompbedienden
 • Manschappen

Industrieële
brandwachten

Voor toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden kunt u ook bij de Brandwacht Leverancier ook terecht. Denk hierbij aan werkzaamheden als lassen, slijpen en andere “heetwerk-“ werkzaamheden. Onze brandwachten zijn in het bezit van het VCA-basis of VCA-vol diploma en uitgerust met eigen beschermingsmiddelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veiligheidswachten.

Mangatwacht /
Buitenwacht

Om uw werknemers veilig in een besloten ruimte te laten werken, denk hierbij aan een ruimte waar maar een man doorheen past, is het van cruciaal belang om een mangatwacht (ook wel buitenwacht genoemd) in te huren. Een mangatwacht houdt toezicht op de werknemers die in de besloten ruimte werkzaam zijn en waarschuwt in geval van nood. De mangatwacht verlaat zijn werkplek niet en zorgt er dus voor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd onder veilige omstandigheden. Ook controleert hij of aan alle voorwaarden is voldaan om een werknemer in een besloten ruimte te laten betreden. Hier is dan ook een werkvergunning voor nodig.

Neem contact met ons op

Heeft u al lange tijd gezocht naar geschikte industriële brandwacht, maar zonder succes? Neem dan eens contact met ons op. Zoekt u met spoed naar brandwachten? Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, zorgen wij dat er binnen 2 uur geschikte industriële brandwachten voor u klaar staan om de brandveiligheid bij u op locatie te verbeteren. Onze organisatie is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Beschikt u over een onderneming waar brand- of buitenwacht wordt gezocht? Belt u dan gerust naar 085-0605488 of stuur een e-mail naar info@debrandwachtleverancier.nl.

Onze werkwijze

1. Overleg

2. Ontvang onze offerte

3. Akkoord Offerte

4. Selectie vakkundig personeel

5. Handelen de opdracht professioneel af

Menu