Pompbedienden gezocht

Is veiligheid erg belangrijk binnen uw organisatie en worden er in dit kader pompbedienden gezocht? Dan helpen wij u graag uit de brand. De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam stelt brandweerkrachten beschikbaar voor diverse organisaties die actief zijn in werkomgevingen waar mogelijk gevaar schuilt. Ons rijksgediplomeerd personeel is VCA-gecertificeerd, waardoor zij bevoegd zijn om op te treden bij gevaarlijke situaties. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Landelijk dekkend personeelsbestand
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar

Direct één offerte aanvragen?

Heeft u een brandwacht nodig? Wilt u dat er veilig en met expertise te werk wordt gegaan? Vraag dan direct één offerte aan

Pompbedienden worden overal gezocht vanwege de brandveiligheid

Wanneer er pompbedienden door u worden gezocht, betekent dit dat u brandveiligheid op uw locatie wilt verbeteren. Bij ons kunt u diverse manschappen van de brandweer huren, zodat u op alle mogelijke risico’s voorbereid bent. Of het nu om brandwachten of brandweerchauffeurs gaat, wij staan graag voor u klaar. Heeft u met spoed brandwachten nodig? Ook dan schakelt u ons in. Ons streven is om binnen 2 uur bij u op locatie te staan. Doordat ons personeel verspreid is over heel Nederland, is dit iets wat wij met bijna volledige zekerheid kunnen garanderen.

24/7 VRIJBLIJVEND CONTACT

Wilt u meer weten over de Brandwacht Leverancier en alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben, of een brandwacht inhuren? Neem dan gerust contact met ons op. De Brandwachtleverancier is 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ontdek de mogelijkheden

Worden er door uw bedrijf pompbedienden gezocht en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Informeer dan naar onze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. U bereikt ons op het telefoonnummer 085-0605488 en e-mailadres info@debrandwachtleverancier.nl.

Direct één offerte aanvragen

De HeerMevrouw


Menu