Rijksgediplomeerde Brandwachten

Bent u op zoek naar een adres om een rijksgediplomeerde brandwacht te huren? Wanneer er door de gemeente of uw verzekeringsmaatschappij is gesteld dat u ten aanzien van de veiligheid een brandwacht nodig heeft, kunt u bij de Brandwacht Leverancier uit Amsterdam terecht. Dit gebeurt vaak bij bijvoorbeeld onderhoud of uitval van sprinklerinstallaties, brandmeldcentrales of brandmeldinstallaties en op locaties als evenementen, in de scheepvaart, zorginstellingen, scholen, winkelcentra en in de industrie. Onze rijksgediplomeerde brandwachten zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de juiste richtlijnen verloopt, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Een rijksgediplomeerde brandwacht met spoed huren is mogelijk

Wilt u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht huren? Ons streven is om binnen 2 uur op locatie te zijn, ongeacht waar in Nederland u zich bevindt. Wij voorzien u van rijksgediplomeerde brandwachten, zowel op ad hoc als op projectbasis. Zij ontzorgen u volledig op het gebied van veiligheid.

Inzetbaar in heel Nederland

De Brandwacht Leverancier is een landelijk opererende organisatie. Wij hebben veel ervaring met het leveren van rijksgediplomeerde brandwachten aan bedrijven en weten wat voor u belangrijk is. Voor ieder bedrijf en zijn wensen hebben wij een passende oplossing, voor op zowel korte als lange termijn. Onze organisatie heeft maar één doel: het voorkomen van alle mogelijke calamiteiten op uw locatie. Wij zorgen er dan ook voor dat alles veilig wordt afgehandeld en voorzien u van de juiste vakmensen.

Deel uw wensen met ons

Heeft u nog vragen over het huren van een rijksgediplomeerde brandwacht of wilt u graag meer informatie over de inzetbaarheid van onze brandwachten? Bespreek dan eens de mogelijkheden met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-0605488. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@debrandwachtleverancier.nl of ons contactformulier invullen om uw wensen omtrent het huren van rijksgediplomeerde brandwachten met ons te delen.

Rijksgediplomeerde
Brandwachten

De Rijksgediplomeerde brandwachten van De Brandwacht Leverancier kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn.

Bijvoorbeeld met:

 • Uitgevallen brandmeldinstallatie (BMI)
 • Werkzaamheden brandmeldinstallatie (BMI)
 • Sprinkler-werkzaamheden
 • Defect sprinklerinstalatie
 • Compartimentering voldoet niet
 • Brandveiligheid bij evenementen
 • Veiligheidstoezicht in de industrie

Repressieve
brandwachten

De Brandwacht Leverancier voorziet u graag van de juiste vakmensen om garant te staan voor de brandveiligheid op locatie. Wij kunnen deze dienst compleet voor u regelen, of ter aanvulling op uw huidige (bedrijfs) brandweer ploeg.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Officieren
 • Bevelvoerders
 • Chauffeurs / Pompbedienden
 • Manschappen

Industrieële
brandwachten

Voor toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden kunt u ook bij de Brandwacht Leverancier ook terecht. Denk hierbij aan werkzaamheden als lassen, slijpen en andere “heetwerk-“ werkzaamheden. Onze brandwachten zijn in het bezit van het VCA-basis of VCA-vol diploma en uitgerust met eigen beschermingsmiddelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veiligheidswachten.

Mangatwacht /
Buitenwacht

Om uw werknemers veilig in een besloten ruimte te laten werken, denk hierbij aan een ruimte waar maar een man doorheen past, is het van cruciaal belang om een mangatwacht (ook wel buitenwacht genoemd) in te huren. Een mangatwacht houdt toezicht op de werknemers die in de besloten ruimte werkzaam zijn en waarschuwt in geval van nood. De mangatwacht verlaat zijn werkplek niet en zorgt er dus voor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd onder veilige omstandigheden. Ook controleert hij of aan alle voorwaarden is voldaan om een werknemer in een besloten ruimte te laten betreden. Hier is dan ook een werkvergunning voor nodig.

Onze werkwijze

1. Overleg

2. Ontvang onze offerte

3. Akkoord Offerte

4. Selectie vakkundig personeel

5. Handelen de opdracht professioneel af

Menu