Brandweerpersoneel gezocht

Bent u actief bij een bedrijf dat rekening moet houden met bepaalde veiligheidsrisico’s en wordt er daarom brandweerpersoneel gezocht door uw onderneming? Dan heeft u geluk, De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam staat graag voor u klaar. Wij bieden de mogelijkheid om brandweerpersoneel te huren aan ieder bedrijf dat dit nodig heeft in verband met veiligheidseisen, bijvoorbeeld vanuit de gemeente of vanuit verzekeringsmaatschappijen. Weet u al welk type brandweerpersoneel u nodig heeft?

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Landelijk dekkend personeelsbestand
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar

Direct één offerte aanvragen?

Heeft u een brandwacht nodig? Wilt u dat er veilig en met expertise te werk wordt gegaan? Vraag dan direct één offerte aan

Ons deskundige brandweerpersoneel wordt overal gezocht

Bij ons vindt u brandweerpersoneel dat door bedrijven in heel Nederland wordt gezocht. Onze medewerkers beschikken namelijk over een VCA-diploma, wat aantoont dat zij werkzaam mogen zijn in een risicovolle werkomgeving. Zij controleren de veiligheid en pakken gevaarlijke situaties met beide handen aan.

24/7 VRIJBLIJVEND CONTACT

Wilt u meer weten over de Brandwacht Leverancier en alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben, of een brandwacht inhuren? Neem dan gerust contact met ons op. De Brandwachtleverancier is 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Inzetbaar op verschillende gebieden

Het brandweerpersoneel dat u bij ons kunt huren, is op diverse terreinen inzetbaar. Voor iedere situatie beschikken wij over de juiste oplossing. Indien u graag toezicht wilt op brandgevaarlijke werkzaamheden, maakt u gebruik van de industriële brandwacht. Heeft u specifiek brandweerpersoneel nodig op last van de gemeente of uw verzekeraar? Dan is het mogelijk om een rijksgediplomeerde brandwacht in te huren. Is er voor uw bedrijf of gemeente repressief brandweerpersoneel nodig? Dan schakelt u onze bedrijfsbrandwacht in.

Benader ons

Heeft u het juiste brandweerpersoneel voor uw bedrijf uitgezocht? Laat het ons dan weten, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. U bereikt ons door te bellen naar 085-0605488, een e-mail te sturen naar info@debrandwachtleverancier.nl of door het contactformulier in te vullen.

Direct één offerte aanvragen

De HeerMevrouw


Menu