Mangatwachten / buitenwachten

Om uw werknemers veilig in een besloten ruimte te laten werken, denk hierbij aan een ruimte waar maar één man doorheen past, is het inhuren van een mangatwacht (ook wel buitenwacht genoemd) van cruciaal belang. Een mangatwacht houdt toezicht op de werknemers die in de besloten ruimte werkzaam zijn en waarschuwt in geval van nood. De mangatwacht verlaat zijn werkplek niet en zorgt er dus voor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd onder veilige omstandigheden. Ook controleert hij of aan alle voorwaarden is voldaan om een werknemer een besloten ruimte te laten betreden. Hier is dan ook een werkvergunning voor nodig. Heeft u tevergeefs gezocht naar een geschikte manwacht of buitenwacht? Schakel dan de dienstverlening van De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam in.

Een brandwacht als mangatwacht of buitenwacht inhuren

In veel gevallen worden brandwachten ook ingezet als buitenwacht of mangatwacht, die bedrijven inhuren op projectbasis. Vanzelfsprekend is het van belang dat deze brandwacht in het bezit is van het certificaat ‘Werken als buitenwacht/mangawacht’. De brandwachten van De Brandwacht Leverancier zijn in het bezit van dit certificaat, met als aanvulling het certificaat ‘Gasmeten ex-ox-tox’. Zo kunnen zij de ruimtes tevens controleren op schadelijke gassen, zuurstofniveaus en explosie grenzen. Een buitenwacht gezocht? Bij ons vindt u een professionele buitenwacht of mangatwacht die u kunt inhuren voor een project.

Rijksgediplomeerde
Brandwachten

De Rijksgediplomeerde brandwachten van De Brandwacht Leverancier kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn.

Bijvoorbeeld met:

 • Uitgevallen brandmeldinstallatie (BMI)
 • Werkzaamheden brandmeldinstallatie (BMI)
 • Sprinkler-werkzaamheden
 • Defect sprinklerinstalatie
 • Compartimentering voldoet niet
 • Brandveiligheid bij evenementen
 • Veiligheidstoezicht in de industrie

Repressieve
brandwachten

De Brandwacht Leverancier voorziet u graag van de juiste vakmensen om garant te staan voor de brandveiligheid op locatie. Wij kunnen deze dienst compleet voor u regelen, of ter aanvulling op uw huidige (bedrijfs) brandweer ploeg.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Officieren
 • Bevelvoerders
 • Chauffeurs / Pompbedienden
 • Manschappen

Industrieële
brandwachten

Voor toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden kunt u ook bij de Brandwacht Leverancier ook terecht. Denk hierbij aan werkzaamheden als lassen, slijpen en andere “heetwerk-“ werkzaamheden. Onze brandwachten zijn in het bezit van het VCA-basis of VCA-vol diploma en uitgerust met eigen beschermingsmiddelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor veiligheidswachten.

Mangatwacht /
Buitenwacht

Om uw werknemers veilig in een besloten ruimte te laten werken, denk hierbij aan een ruimte waar maar een man doorheen past, is het van cruciaal belang om een mangatwacht (ook wel buitenwacht genoemd) in te huren. Een mangatwacht houdt toezicht op de werknemers die in de besloten ruimte werkzaam zijn en waarschuwt in geval van nood. De mangatwacht verlaat zijn werkplek niet en zorgt er dus voor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd onder veilige omstandigheden. Ook controleert hij of aan alle voorwaarden is voldaan om een werknemer in een besloten ruimte te laten betreden. Hier is dan ook een werkvergunning voor nodig.

Deskundig toezicht op gevaarlijke situaties

Wilt u een deskundige buitenwacht of manwacht inhuren voor uw project, dan kiest u voor het inhuren van kennis en veiligheid. Ons brandpersoneel houdt toezicht op brandgevaarlijke industriële werkzaamheden, maar overziet ook de veiligheid tijdens werkzaamheden in besloten ruimtes. De brandveiligheid op uw locatie is altijd gegarandeerd. Onze industriële brandwachten zijn uitgerust met eigen beschermingsmiddelen en hebben allen de juiste certificering om uw werkzaamheden op veilig door te laten gaan.

Mangatwacht of buitenwacht gezocht? Wij hebben de juiste brandwacht!

Heeft u al lange tijd gezocht naar een geschikte mangatwacht of buitenwacht, maar zonder succes? Wij helpen u graag verder en bekijken welke brandwachten u kunt inhuren om in te zetten als mangatwacht of buitenwacht. Onze organisatie is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel gerust naar 085-0605488 of stuur een e-mail naar info@debrandwachtleverancier.nl om meer informatie te verkrijgen over onze diensten.

Onze werkwijze

1. Overleg

2. Ontvang onze offerte

3. Akkoord Offerte

4. Selectie vakkundig personeel

5. Handelen de opdracht professioneel af

Menu