Manschappen van de brandweer gezocht?

Worden er door uw bedrijf manschappen van de brandweer gezocht? Neem dan eens contact op met De Brandwacht Leverancier uit Amsterdam. Wij beschikken over brandweerpersoneel dat 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar is. Onze medewerkers voeren zitten verspreid door heel Nederland, zodat wij u kunnen garanderen dat er binnen 2 uur verse krachten bij u op de stoep staan. Ontdek onze diensten!

  • Rijksgediplomeerde brandwachten
  • Landelijk dekkend personeelsbestand
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar

Direct één offerte aanvragen?

Heeft u een brandwacht nodig? Wilt u dat er veilig en met expertise te werk wordt gegaan? Vraag dan direct één offerte aan

Overal in het land worden manschappen van de brandweer gezocht

Er zijn verschillende bedrijven in Nederland waar manschappen van de brandweer worden gezocht. Dit zijn voornamelijk bedrijven die werkzaam zijn in een risicovolle omgeving. Wanneer zij de beschikking willen krijgen over geschikt brandweerpersoneel, staan wij graag voor hen klaar. Bent u actief bij een organisatie waar manschappen die actief zijn bij de brandweer worden gezocht? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij hebben onder andere personeel beschikbaar voor de volgende functies:

24/7 VRIJBLIJVEND CONTACT

Wilt u meer weten over de Brandwacht Leverancier en alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben, of een brandwacht inhuren? Neem dan gerust contact met ons op. De Brandwachtleverancier is 24/7 bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ga met ons in gesprek

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ga dan eens met een van onze medewerkers in gesprek. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Heeft u al uitgezocht welke manschappen van de brandweer u wilt inhuren bij ons? Laat het dan gerust weten, zodat wij alle voorwaarden met u kunnen bespreken. De Brandwacht Leverancier is bereikbaar op het telefoonnummer 085-0605488 en het e-mailadres info@debrandwachtleverancier.nl.

Direct één offerte aanvragen

De HeerMevrouw


Menu